Папучи

Класични сабо

2022-10-31
Безвременска, забавна и полна со мирни добри вибрации, светлата боја за вратоврскатаКласични сабоза мажи и жени додадете совршена изјава за секој стил.
Втемелени во удобност и исполнети со личност за сите возрасти. Нејасната влечкаКласични сабодали жените и мажите треба да се лулаат каде и да одберете да се тркалаат.
ОвиеКласични сабопонудете просторно вклопување и препорачуваме да нарачате големина до следната најголема целосна големина. Овие сабо за жени и мажи се создадени со пена Croslite, нудејќи двојна удобност која е блажено поддржувачка, мека и лулка.
Облогите подготвени за гушкање сигурно ќе инспирираат топли и нејасни чувства кога температурите ќе паднат. Овие женски и машкиКласични сабоимаат ременче за вртење на петата што нуди посигурно вклопување.

Шарени и нејасниКласични сабосе забавни за носење внатре и надвор. Самите може да се персонализираат со шарм од Jibbitz за ваш личен вкус.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept