Папучи

Опис на машки слип на сандала

2023-02-16



Ортотични машки лизгачки сандалисе создадени за да ви обезбедат целосна поддршка и удобност за време на пешачењето, без разлика на временските услови. Машката сандала со приспособлива тока може лесно да се прилагоди на вашето најудобно вклопување за да одговара на вашето стапало, а мекиот материјал за облогата нема да ви ја гребе стапалата.


Подножјето на Orthotic машки сандали со шалови со лак е направено од истиот мек материјал како јога душек, кои се амортизираат и апсорпцијата на ударите придонесуваат за удобно и релаксирање.

Класичниот Slide машки Slip On Sandal има дизајн со две приспособливи ремени со метална тока од диаглето и брановидна влошка со перница отпорна на лизгање за да го спречи стапалото да се лизга на влошката. Сандала, заштитете ги стапалата на мазни површини.

Ако сакате да дознаете повеќе информации за производот, ве молиме кликнете на оваа врска:https://www.everpalfootwear.com/men-s-slip-on-sandal.html

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept