сандала

Вовед во спортски машки сандали

2023-02-17




ОвиеСпортски машки сандалидизајниран со Rebound Footbed и гумен надворешен ѓон за поголема апсорпција на удари. Прилагодливи спортски машки сандали со ремени со кука и јамка што брзо се сушат, среден ѓон од пена EVA и дизајн за цврста заштита наоколу, ефикасно ги држат стапалата на место и спречуваат абење.


Подлогата за стапало од пена EVA и потпирачот за лакот овозможуваат вашето стапало да се опушти и лесно да се рашири, овие меки спортски машки сандали за одење функционираат како најдобри обувки во вашиот кабинет за чевли. Подножјето со пена EVA го прави потенко и супер удобно за одење при активности на отворено.

Антилизгачки и издржлив гумен надворешен ѓон ве спречува од триење и паѓање. Спортските машки сандали на отворено се направени за врвна удобност, висококвалитетни материјали, траат заедно со ергономскиот дизајн на стапалата, вашите стапала и целото тело се поддржани во текот на целиот ден.

Овие спортски машки сандали се одличен подарок за млади момчиња и девојки, возрасни, тинејџери и од сите возрасти. Одликувајќи се со затворачи со кука и јамка со обложена лента за петицата го прави удобно за носење и лесно приспособување на затегнатоста за подобро вклопување.

https://www.everpalfootwear.com/sport-men-s-sandals.html

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept